LUNCHEN

Lunchen bij Lokaal Victoria in Zeist

Wij hebben een gevarieerde lunchkaart met verse, biologische en kwalitatief hoogwaardige producten uit eigen land. De lekkerste garnalenkroketten van Holtkamp, kakelverse eitjes uit Hekendorp, kaas van Jan en Anneke uit Harmelen, brood van Menno ’t Hoen.

Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben net even een andere twist. Daarnaast staat er voldoende op de kaart wat gezond, vetarm en gluten- of lactosevrij is. Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Openingstijden Lokaal Victoria

Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Secret garden

Bij mooi weer kun je heerlijk zitten op het terras buiten in onze secret garden.

Reserveren

Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900.

  • Tussen 12.00 – 14.00 uitsluitend voor lunch reserveren
  • Tussen 17.00 – 21.00 uur uitsluitend voor diner reserveren

Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even. Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail.

Groepen

Vanaf tien personen hanteren wij een drie-gangen menu. Wij kunnen een voorstel doen, maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen.

Bekijk het menu

Lunchen in een aparte ruimte

Wil je lunchen met een groep groter dan tien personen? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt lunchen. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke lunches in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking lunch’, (maximaal honderd personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen). Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie? >

LUNCHKAART

Lunchkaart Lokaal Victoria 
Zomer 2022 
BOTERHAMMEN VAN MENNO
Steak Tartare 10
met truffel, kappertjes en een gepocheerd eitje
(kan ook met salade i.p.v. brood)
Kroketten
van ‘De Bourgondiër’ 10
Ossenworst
met cornichons en piccalillymayo 9
Buratta ‘Caprese’ (v) 11.5
met tomaat en basilicumolie
Belegen kaas (v) 9
met vijgenchutney
Avocado (v) 11
met gegratineerde geitenkaas, hummus, amandelen en rucola
Gebakken eieren 10
met spek en/of meegebakken
kaas en/of ham en/of avocado
(kan ook met salade i.p.v. brood)
Smashed avocado toast (v) 9
met een gebakken eitje
(bacon +1 / gerookte zalm +2.5)
Huisgemaakte makreelsalade
met appel en limoenmayonaise 9
Hummus en gegrilde groenten (v) 9
met basilicumdressing
(met gerookte kipfilet +2)
Garnalenkroketjes van ‘Holtkamp’ 10
met citroenmayonaise en gefrituurde peterselie
SPECIALS
Vic’s Lunchplank (v) 14
drie boterhammen met gebakken eitje, kroket, kaas of ossenworst en een soepje
Friet met Belgisch stoofvlees 14
Catch of the day
vraag naar de vis van de dag!
Big Vic 18
Black Angusburger, brie, serranochips, truffelmayo, ijsbergsla en frieten
Classic Beyond Burger (vegan) 17
met avocado, vegan kaas, ijsbergsla, srirachamayo en zoete aardappelfriet
Tagliata di manzo 23
runderentrecôte, tomaatjes, rucola, parmezaan en kruidenfrieten
Steak 16
met gekarameliseerde zilveruitjes, rucola, tomaatjes en brood
(met friet i.p.v. brood +2)
Knolselderijsteak 16
met kruidige linzen, abrikozendressing en groene asperges
PROEVERIJ VAN 3 TAARTEN 7
VERSE SAPPEN 3.5
wortel-appel-gember / jus d’orange
FRIETEN / ZOETE AARDAPPELFRIETEN 4.5
SALADES 
*geserveerd met brood
Beef Salad 15
met roergebakken ossenhaas, koriander, paprika, salade, rode ui, radijs, cashewnoot en sesamdressing
Salade ‘Riche’ 15
met oester, garnalen, gerookte zalm, gamba, makreel, avocado, edamame en limoenmayonaise
Quinoasalade (vegan) 12
met hummus, gegrilde groenten, tahinidressing en granaatappel
SOEPEN
Aspergesoep 8
met coppa di parma en kervel
Soep van tuinerwtjes (v) 8
met pestocrostini en bosui
Soep & Brood 12
soepje naar keuze, 1 belegde desemboterham naar keuze (belegen kaas, ossenworst, makreelsalade of hummus met gegrilde groenten)
CLUBSANDWICH MET FRIET
Rueben 13
met pekelvlees, zuurkool en kaas
Classic 12
met spek, gerookte kipfilet en tomaat
Fish 13
met gerookte zalm en forel
*avocado bij je clubsandwich? +2