LUNCHEN

Lunchen bij Lokaal Victoria in Zeist

Wij hebben een gevarieerde lunchkaart met verse en kwalitatief hoogwaardige producten uit eigen land. De lekkerste garnalenkroketten van Holtkamp, kakelverse eitjes uit Hekendorp,  brood van Menno ’t Hoen.

Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben net even een andere twist. Daarnaast staat er voldoende op de kaart wat gezond, vetarm en gluten- of lactosevrij is. Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Openingstijden Lokaal Victoria

Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.30 uur tot 22.00 uur.

Zondag gesloten.

Terras

Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten.

Reserveren

Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900.

  • Tussen 12.00 – 14.00 uitsluitend voor lunch reserveren
  • Tussen 17.00 – 21.00 uur uitsluitend voor diner reserveren

Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even. Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail

Groepen

Vanaf tien personen hanteren wij een keuzemenu of sharing Dinner. Wij kunnen een voorstel doen maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen.

Bekijk het menu

Lunchen in een aparte ruimte

Wil je lunchen met een groep groter dan tien personen? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt lunchen. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke lunches in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking lunch’, (maximaal 60 personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen). Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van.  Meer informatie? >

LUNCHKAART

Lunchkaart Lokaal Victoria   
Zomer 2025
BOTERHAMMEN VAN MENNO
Steak Tartare  14
met parmezaan, truffel, kappertjes en een gepocheerd eitje
(kan ook met salade i.p.v. brood)
Kroketten van ‘De Bourgondiër’ 12
Ossenworst  11
met cornichons en piccalillymayonaise
Buratta ‘Caprese’ (vegetarisch)  13
met tomaat en basilicumolie
Belegen kaas / Oude kaas (vegetarisch)  10
met vijgenchutney
Avocado (vegetarisch)  12
met gegratineerde geitenkaas, hummus, amandelen en rucola
Gebakken eieren  10
met spek, ham kaas of avocado +2
met gerookte zalm +4
(kan ook met salade i.p.v. brood)
Smashed avocado toast (vegetarisch)  10
met een gebakken eitje
(bacon +2 / gerookte zalm +4)
Huisgemaakte makreelsalade  11
met appel en limoenmayonaise
Hummus (vegetarisch)  11
met gegrilde groenten en basilicumdressing
(gerookte kipfilet +2)
Garnalenkroketjes van ‘Holtkamp’ 
met citroenmayonaise en gefrituurde peterselie 15
SALADES
Salade Riche 22
met gerookte zalm, oester, gamba, makreel,
garnalenkroketje, ceviche en limoenmayonaise
Salade van avocado (vegan) 15
met gemarineerde tempeh, mango en hazelnoten
*salades worden geserveerd met brood
SOEPEN
Mosterdsoep (kan ook vegetarisch) 9
met spekjes en bieslook
Paprika-tomatensoep (vegetarisch) 9
met dukkah en soepstengel
Soep & Brood  12
soepje naar keuze, een belegde desemboter-ham naar keuze
(met belegen kaas, ossenworst, makreelsalade of hummus met gegrilde groenten)
CLUBSANDWICH MET FRIET
Clubsandwich Classic  12
met spek, gerookte kipfilet en tomaat
(met avocado +2)
Clubsandwich Fish  14
met gerookte zalm en forel
(met avocado +2)
SPECIALS
Vic’s Lunchplank (kan vegetarisch) 15
drie boterhammen met gebakken eitje, kroket, kaas of ossenworst en een soepje
Friet met Belgisch stoofvlees  15
Catch of the day  dagprijs
Big Vic 19
Angusburger met cheddar, ui, augurk, cajunmayo, maïs en verse frieten
Tagliata di Manzo  28,5
dry-aged entrecôte, rucola, tomaatjes, Parmezaanse kaas, kruidenfrieten
Hazenpeper 22,5
rode kool, stoofpeer, aardappelpuree
Steak  19
met gekarameliseerde zilveruitjes, rucola, tomaatjes en brood
(met friet ipv brood +2)
Curry van koolrabi (vegan) 18
met bataat, cashewnoten en naanbrood
ERBIJ / ERNA
Verse wortel-appel-gember sap 4
Verse jus d’orange 4
Gegrilge groenten 6,5
Verse frieten / Zoete aardappelfrieten 3,5
Proeverij van drie taarten 9
v) vegetarisch (v*) kan ook vegetarisch (vg) veganistisch
Heeft u een allergie? Meld dit aan ons, wij kunnen veel gerechten aanpassen.