LUNCHEN

Lunchen bij Lokaal Victoria in Zeist

Wij hebben een gevarieerde lunchkaart met verse, biologische en kwalitatief hoogwaardige producten uit eigen land. De lekkerste garnalenkroketten van Holtkamp, kakelverse eitjes uit Hekendorp, kaas van Jan en Anneke uit Harmelen, brood van Menno ’t Hoen.

Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben net even een andere twist. Daarnaast staat er voldoende op de kaart wat gezond, vetarm en gluten- of lactosevrij is. Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Openingstijden Lokaal Victoria

Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Secret garden

Bij mooi weer kun je heerlijk zitten op het terras buiten in onze secret garden.

Reserveren

Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900. Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even. Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail.

Groepen

Vanaf tien personen hanteren wij een drie-gangen menu. Wij kunnen een voorstel doen, maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen.

Bekijk het menu

Lunchen in een aparte ruimte

Wil je lunchen met een groep groter dan tien personen? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt lunchen. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke lunches in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking lunch’, (maximaal honderd personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen). Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie? >

LUNCHKAART

BELEGDE DESEMBOTERHAMMEN
Vers gebakken desembrood van Menno van ’t Hoen.
Vic’s lunchplank  13
soepje / kroket / gebakken eitje / desemboterhammen /
ossenworst of belegen boerenkaas / vijgenchutney
Carpaccio  10
parmezaan / truffeldressing / rucola / amandelen
(kan ook met salade i.p.v. brood)
Ossenworst  9
mosterdmayonaise / augurk / Amsterdamse uien
Kroketten van ‘De Bourgondiër’  10
met mosterd
Garnalenkroketjes van ‘Holtkamp’  12
citroenmayonaise / gefrituurde peterselie
Huisgemaakte makreelsalade  9
appel / limoenmayonaise
Huisgemaakte salade van gerookte zalm 11
rivierkreeftjes / bosui / dille / kappertjes
Huisgemaakte tonijnsalade  9
bleekselderij / kappertjes / rode ui / rucola
Belegen kaas (V) 9
met vijgenchutney
Gebakken eieren (V) 10
kakelvers uit Hekendorp met:
  • spek / meegebakken kaas / ham
  • salami / kaas / tomaat / groene pepertjes
  • avocado (kan ook met salade i.p.v. brood)
Boerenomelet  10
spekjes / groenten
Smashed avocado toast (V)  9
met een gebakken eitje
(bacon +1 / gerookte zalm +2.5)
Avocado en gegratineerde geitenkaas(V) 11
hummus / walnoten / rucola
Hummus (V) 9
gegrilde groenten / basilicumdressing
(gerookte kipfilet +1)
SALADES & BOWLS
Salade van eend  13
eendenborst / Gesiers / spekjes / appel / frambozendressing
Linzensalade  13
warmgerookte zalm / bietjes / gepocheerd ei / mierikswortelmayonaise
LV Salade  (V) 13
gegrilde groenten / quinoa / burrata / geroosterde tomaatjes / basilicum / hazelnootjes
CLUB SANDWICH & FRANSE FRIETEN
Classic  10
spek, gerookte kipfilet en tomaat
(met avocado +2)
Fish  12
gerookte zalm / forel
BLT  10
crispy fried Bacon, Lettuce & Tomato
(met avocado +2)
SPECIALS
Steak  16
gekarameliseerde zilveruitjes / rucola / tomaatjes / brood of verse frieten (+2)
Big Vic 18
Black Angus hamburger / zuurkoolsalade / mosterdmayonaise / verse frieten
Tajine (V) 16
zoete aardappel / kikkererwten / dadels /abrikozen /
couscous / munt / peterselie / pistache
Catch of the day dagprijs
vraag naar de vis van de dag!
Club Victoria  10
gerookte kipfilet / gekookt eitje / ijsbergsla
SOEP & BROOD
Zoete aardappelsoep  7
chorizo / spekjes
Gribnoy soep (V) 7
paddenstoelen / aardappel / wortel / knoflookbrood
Proeverij van 3 verschillende taarten 7
Wortel-appel-gembersap 3,5
Jus d’orange 3,5