DINEREN

Dineren bij Lokaal Victoria in Zeist

Lokaal Victoria is een gezellig, informeel restaurant in het centrum van Zeist. Met een lange bar, waar je voordat je aan tafel gaat een borrel kunt drinken.

Wij hebben een uitgebreide menukaart met verse, biologische producten, zoveel mogelijk uit eigen land. Denk aan Palmesteyn rund, Brandt & Levie worst, de kaas van Jan & Anneke, het brood van Menno, asperges van boer Buys en ijs van Fressini. Om de paar maanden hebben we een nieuwe kaart. Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben nèt even een andere twist. Bekijk ook onze heerlijke wijnkaart.

Wij hebben genoeg gerechten die zowel gezond, vetarm, vegetarisch, veganistisch, gluten-of lactosevrij zijn.

Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Terras

Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze ‘secret garden’.

Groepen

Vanaf acht personen hanteren wij een drie-gangen menu. Wij kunnen een voorstel doen, maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen. Bekijk het menu

Dineren in een aparte ruimte

Wil je dineren met een groep groter dan tien personen in een aparte ruimte? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt dineren. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke diners in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking dinner’, (maximaal honderd personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen).

Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie?

MENU

Dinerkaart Lokaal Victoria  
Herfst 2022
VOOR
Steak Tartare 12
van kalfsvlees, kwartelei, cornichons, uitje en truffelmayonaise
Grove mosterdsoep (kan ook vegetarisch) 9
met pancetta en kaascroutons
Zalmtartaar 12
met avocado, mango en limoenmayonaise
Tom Kha Kai (Thaise kippensoep) 8.5
met citroengras en kokos
Burrata (kan ook vegetarisch) 14
met serranoham, vijg, basilicum en citroendressing
Gamba’s 12
met kruidencouscous, auberginesalsa, tomaatjes en safraandressing
Oesters (6) 16
met mirin, sesam en bosui
Risotto (vegetarisch)  9 / 15
met paddenstoeltjes en Parmigiano Reggiano
(ook als hoofgerecht te bestellen)
Antipasti 13 p.p.
(min 2 personen)
HOOFD
Tagliata di Manzo (entrecote van de grill) 25
met rucola, tomaatjes, parmezaan en kruidenfrieten
Indiase curry (veganistisch) 16
met jackfruit, courgette, paprika, basmatirijst en zoetzure komkommer
Catch of the day
(vraag naar de dagverse vis) dagprijs
Ossenhaas 29
met geconfijte uitjes, aardappelgratin en rode portsaus
Hertenbiefstuk 25
met pastinaakpuree, paddenstoelen, stoofpeer en saus van cranberries
Tonijn
met antiboise, Ratte aardappeltjes en geroosterde groenten 27.5
SALADES & FRIETEN
Salade van pittige boerderijkip 18
met paprika-tomatensalsa, couscous, rucola en thijmdressing
Surf en Turf salade 19
met ossenhaaspuntjes, gamba’s, komkommer, wortel, rettich, cashew en sojadressing
Quinoasalade (vegetarisch)
met geroosterde bietjes, feta, granaatappel, pompoenpit en sesamdressing 17
BURGERS
Big Vic (Black Angusburger) 18
met Coppa di Parma, brie, ijsbergsalade, truffelmayo en verse frieten
Classic Beyond Burger (veganistisch) 17
met avocado, vegan kaas, ijsbergsla, srirachamayo en zoete aardappelfrieten
SEIZOENSGERECHT
vraag naar het gerecht van de dag
NA
Italiaanse kazen van Gery 
met vijgenchutney en crackers  14 / 16
Frangelicobanaan 9
met bladerdeeg-feuillete, pure chocolade, merengue en hazelnootijs
Panna Cotta van mango 8
met kroepoek van chocolade en kokosschuim
Scroppino
citroensorbet en wodka 9
Crème brûlée met kardemom  8
IJs van Fressini  9
Dessert etagère 19
desserts, ijs en taart
Proeverij van pure chocolade  7
Proeverij van huisgemaakte taart  7
SHARING DINNER (2 personen) – (alleen per tafel te bestellen) 39 P.P.
VOOR Antipasti
Vitello Tonnato
Burrata Caprese
Steak Tartare
Crostini Pesto
Fuet en Truffelkaas
Pittige Gamba’s
Tataki van Tonijn
HOOFD Tagliata di Manzo (2 personen)
Gegrilde dry-aged entrecôte
Tomaatjes
Parmezaan
Oregano
Kruidenfrieten
OF
Pesce del Giorno (2 personen)
Vraag de bediening
naar de vis van de dag!
NA Dolce
Verschillende huisgemaakte desserts op een etagère

RESERVEREN

Openingstijden
Wij zijn elke dag geopend vanaf 10.00 uur. De keuken is open van 11.00 uur tot 22.00 uur.

Reserveren
Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900.

Lunch 12.00 – 14.00 uur
Diner 17.00 – 21.00 uur

Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even.
Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail.

Heb je nog vragen, of kun je helaas toch niet komen eten? Bel ons, want je kunt alleen telefonisch annuleren.

030- 691 7900