DINEREN
Dineren bij Lokaal Victoria in Zeist
Lokaal Victoria is een gezellig, informeel restaurant in het centrum van Zeist. Met een lange bar, waar je voordat je aan tafel gaat een borrel kunt drinken.
Wij hebben een uitgebreide menukaart met verse, biologische producten, zoveel mogelijk uit eigen land. Denk aan Palmesteyn rund, Brandt & Levie worst, de kaas van Jan & Anneke, het brood van Menno, asperges van boer Buys en ijs van Fressini. Om de paar maanden hebben we een nieuwe kaart. Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben nèt even een andere twist. Bekijk ook onze heerlijke wijnkaart.
Wij hebben genoeg gerechten die zowel gezond, vetarm, vegetarisch, veganistisch, gluten-of lactosevrij zijn.
Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.
Terras
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze ‘secret garden’.
Groepen
Vanaf acht personen hanteren wij een keuzemenu of sharing Dinner. Wij kunnen een voorstel doen maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen. Bekijk het menu
Dineren in een aparte ruimte
Wil je dineren met een groep groter dan tien personen in een aparte ruimte? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt dineren. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke diners in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking dinner’, (maximaal 60 personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen).
Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie?
MENU
Dinerkaart Lokaal Victoria | ||
Voorjaar 2024 | ||
VOOR | Carpaccio van Palmensteynrund | 13 |
met een crème van oude kaas en grove mosterd | ||
Zoete aardappel – kokossoep (kan vegan) | 9 | |
met chorizo en pompoenpitjes | ||
Trio van Hollandse garnalen | 18 | |
kroketje, cocktail en soepje | ||
Gamba’s | 12 | |
met mango, gember, sjalot en citroen | ||
Slow escargots (6 of 12 stuks) | 12/18 | |
in kruidenboter geserveerd | ||
Tartaartje van verse zalm | 14 | |
met gepocheerd ei, dillesaus, cress en avocado | ||
Oesters | 16 | |
met mirin en sesam | ||
Burrata (kan vegetarisch) | 14 | |
met parmaham, tomaat, pistachenootjes en pestodressing | ||
Antipasti (min 2 personen) 14 pp | 14 | |
verschillende voorgerechtjes om te delen | ||
HOOFD | Tagliata di Manzo | 27,5 |
dry-aged entrecôte, rucola, tomaatjes, Parmezaanse kaas, kruidenfrieten | ||
Catch of the day | dagprijs | |
(dagvis) | ||
Tonijnsteak | 29,5 | |
antiboise, ratte aardappeltjes en gegrilde groenten | ||
Tajine (vegan) | 17 | |
van zoete aardappel, pompoen, wortel en couscous | ||
Kaasfondue | 19 | |
met brood, rauwkost, seizoensgroenten en cornichons | ||
Big Vic | 19 | |
Black Angusburger, Coppa di Parma, brie, ijsbergsalade, truffelmayo, verse frieten | ||
Classic Beyond Burger (vegan) | 18 | |
vegan cheddar, pittige tomatensalsa, avocado en ijsbergsalade | ||
Ossenhaas* | 29 | |
Côte de Boeuf* (2 pers.) | 55 | |
Steak 0.0* van Redefine Meat (vegan) | 22 | |
*deze gerechten worden geserveerd met | ||
gegrilde groenten, chimichurri, paprika wedges | ||
en gegrilde limoen | ||
SALADES | Ceasar’s Salad | 19 |
van crunchy panko kip, romasalade, gekookt ei, Ceasar-dressing, Parmezaanse kaas en croutons | ||
Salade Steak Tartare | 21 | |
met gepocheerd ei, cornichons, kappertjes, rode ui, zongedroogde tomaat en truffeldressing | ||
Quinoa salade (vegetarisch, kan vegan) | 18 | |
met geroosterde biet, geroosterde ui, geitenkaas, hazelnoot, munt, gemarineerde zilveruitjes en balsamico-dressing | ||
*salades worden geserveerd met verse frieten | ||
erbij | Verse frieten | 4 |
Zoete aardappelfrieten | 4 | |
Gegrilde groenten | 6,5 | |
Rucolasalade | 5,5 | |
Parmezaansekaas en amandelen | ||
NA | Franse kazen | 14/16 |
van Gery | ||
Tiramisu | 8 | |
van witte chocolade en advocaat | ||
Crème Brûlée | 8 | |
van tonkaboon | ||
IJs van Fressini | 10 | |
Chocolade moelleux | 8 | |
met vanille-ijs | ||
Appel-rozijnen crumble | 8 | |
met kaneelijs | ||
Pure chocolademousse | 8 | |
met passievruchtcurd en stroopwafel | ||
Proeverij van homemade taarten | 8 | |
Chocolade-roomtruffels | 9 | |
Dessert étagère | 19 | |
Heeft u een allergie? Meld dit aan ons, wij kunnen veel gerechten aanpassen. |
RESERVEREN
Openingstijden
Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.
De keuken is open van 11.30 uur tot 22.00 uur.
Zondag gesloten.
Reserveren
Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900.
Lunch 12.00 – 14.00 uur
Diner 17.00 – 21.00 uur
Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even.
Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail.
Heb je nog vragen, of kun je helaas toch niet komen eten? Bel ons, want je kunt alleen telefonisch annuleren.
030- 691 7900