DINEREN
Dineren bij Lokaal Victoria in Zeist
Lokaal Victoria is een gezellig, informeel restaurant in het centrum van Zeist. Met een lange bar, waar je voordat je aan tafel gaat een borrel kunt drinken.
Wij hebben een uitgebreide menukaart met verse, biologische producten, zoveel mogelijk uit eigen land. Denk aan Palmesteyn rund, Brandt & Levie worst, de kaas van Jan & Anneke, het brood van Menno, asperges van boer Buys en ijs van Fressini. Om de paar maanden hebben we een nieuwe kaart. Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben nèt even een andere twist. Bekijk ook onze heerlijke wijnkaart.
Wij hebben genoeg gerechten die zowel gezond, vetarm, vegetarisch, veganistisch, gluten-of lactosevrij zijn.
Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.
Terras
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze ‘secret garden’.
Groepen
Vanaf acht personen hanteren wij een keuzemenu of sharing Dinner. Wij kunnen een voorstel doen maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen. Bekijk het menu
Dineren in een aparte ruimte
Wil je dineren met een groep groter dan tien personen in een aparte ruimte? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt dineren. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke diners in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking dinner’, (maximaal 60 personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen).
Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie?
MENU
Dinerkaart Lokaal Victoria | ||
LENTE 2023 | ||
VOOR | ||
Steak Tartare met een gepocheerd ei, cornichons, truffelmayonaise en Parmezaanchips | 14 | |
Courgettesoep met tijm en gedroogde bacon (v*) | 9 | |
Venkelsoep met dille, amandel en bruschetta tomaat (vg) | 9 | |
Burrata met gegrilde sinaasappel en granaatappel (v) | 14 | |
Oesters (6) met rode wijn vinaigrette, sesam en bosui | 18 | |
Garnalenkroketjes van Holtkamp | 10 | |
Slow Escargots met kruidenboter | 14,5 | |
6 stuks | 19,5 | |
12 stuks | ||
Tonijntartaar met avocado en soja | 12 | |
Antipasti (min 2 personen) | 14 p.p. | |
HOOFD | ||
Tagliata di Vitello (kalfsentrecôte) met rucola, tomaatjes, parmezaan en kruidenfrieten | 25 | |
Massaman curry met courgette, pompoen, paprika, zoete aardappel, pinda’s, rijst, zoetzuur van komkommer (vg) | 17 | |
met kip +5 | ||
Catch of the day (vraag naar de dagverse vis) | dagprijs | |
Pasta Arrabiata met gamba’s en salade | 23 | |
Zalmfilet met kruidenolie, gegrilde groenten en aardappeltjes uit de oven | 25 | |
Big Vic (Black Angusburger) met Coppa di Parma, brie, ijsbergsalade, truffelmayonaise en verse frieten | 19 | |
Classic Beyond Burger met avocado, vegan kaas, ijsbergsla, srirachamayonaise en zoete aardappelfriet (vg) | 18 | |
Kalfsentrecôte 180 gram | 25 | |
Ossenhaas 180 gram | 29 | |
Redefine Steak (vg) 150 gram | 22 | |
bovenstaande gerechten worden geserveerd met chimichurri, paprika wedges, gegrilde limoen en salade | ||
SALADES | ||
Poké Bowl van zalm, sojaboontjes, rijst, komkommer, radijs, avocado, sesamdressing en zoete aardappelfriet | 18 | |
Thai ‘Beef’ Salad met Redefine Meat, rode ui, koriander, basilicum, pinda’s, radijs en sesamdressing (vg) | 18 | |
Salade Niçoise met verse tonijn, boontjes, tomaatjes, amandel, ei en ansjovis | 24 | |
ERBIJ | ||
Verse frieten / Zoete aardappelfrieten | 5 | |
Gegrilde groenten | 7 | |
Rucolasalade, parmezaan en amandelen | 6 | |
NA | ||
Italiaanse kazen van Gery met vijgenchutney en vijgenbrood (4 of 5 soorten) | 14 / 16 | |
Crème Brûlée van citroen met een sorbet van sereh en gember | 9 | |
Tiramisu | 9 | |
IJs van Fressini | 10 | |
Profiteroles, vanille-ijs en chocoladesaus | 10 | |
Kersen-appel crumble met vanille-ijs | 10 | |
Pavlova met passievruchtencurd en witte chocolade (om te delen) | 12 | |
Chocolade Moelleux met vanille-ijs | 10 | |
Coupe Colonel, citroensorbet met Vodka | 10 | |
Dessert etagère met desserts, ijs en taart | 19 | |
Proeverij van pure chocolade | 7 | |
Proeverij van huisgemaakte taart | 8 | |
(v) vegetarisch (v*) kan ook vegetarisch (vg) veganistisch |
RESERVEREN
Openingstijden
Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.
De keuken is open van 11.30 uur tot 22.00 uur.
Zondag gesloten.
Reserveren
Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900.
Lunch 12.00 – 14.00 uur
Diner 17.00 – 21.00 uur
Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even.
Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail.
Heb je nog vragen, of kun je helaas toch niet komen eten? Bel ons, want je kunt alleen telefonisch annuleren.
030- 691 7900