DINEREN

Dineren bij Lokaal Victoria in Zeist

Lokaal Victoria is een gezellig, informeel restaurant in het centrum van Zeist. Met een lange bar, waar je voordat je aan tafel gaat een borrel kunt drinken.

Wij hebben een uitgebreide menukaart met verse, biologische producten, zoveel mogelijk uit eigen land. Denk aan Palmesteyn rund, Brandt & Levie worst, de kaas van Jan & Anneke, het brood van Menno, asperges van boer Buys en ijs van Fressini. Om de paar maanden hebben we een nieuwe kaart. Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben nèt even een andere twist.

Wij hebben genoeg gerechten die zowel gezond, vetarm, vegetarisch, veganistisch, gluten-of lactosevrij zijn.

Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Terras

Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze ‘secret garden’.

Groepen

Vanaf tien personen hanteren wij een drie-gangen menu. Wij kunnen een voorstel doen, maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen. Bekijk het menu

Dineren in een aparte ruimte

Wil je dineren met een groep groter dan tien personen in een aparte ruimte? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt dineren. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke diners in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking dinner’, (maximaal honderd personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen).

Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie?

MENU

VOOR
Carpaccio van Palmensteynrund 10
met parmezaan, truffeldressing, pijnboompitjes en rucola
Wildpaté 7
met pruimen, pistachenootjes, warme rode kool en dressing van Pedro Ximénez
Tom Kha Kai 8
Thaise kippensoep met kokosmelk, citroengras en champignons, met maiskoekjes en chilisaus
Poké Bowl 12
zalm, rijst, avocado, sojabonen, komkommer, radijs, wakame en sesamdressing
Rillettes van gerookte makreel 9
met salade van zuurkool en groene appel
Pompoen-limabonensoep (v) 8
met salieboter, geroosterde pompoenpitten en parmezaankoekje
Flammkuchen (v) 10
met paddenstoelen, Tête de Moine en truffelcrème
HOOFD
Côte de boeuf (2p) 49
met chimichurrie, paprika wedges, gegrilde limoen en salade
Big Vic 18
hamburger van Black Angus met spek, brie, rode uiencompote, rucola en verse frieten
Lamsstoofpotje 18
met pompoen, linzen, aubergine, komijn,  granaatappel en naanbrood
Catch of the day dagprijs
vraag onze bediening naar de vis van de dag
Zwaardvis 22
met parelcouscous, rode en gele biet en pesto van peterselie, hazelnoot en citroen
Groentecurry (v) 17
met pinda’s, gekookt eitje, zwarte rijst, zoetzure komkommer en naanbrood
Kaasfondue (v) 17
van Gruyère en Emmentaler, met augurken, wortel, bloemkool, radijs en gegrild brood
SALADES
Salade van gerookte eendenborst 17
met rode biet, sinaasappel, hazelnoten en balsamico dressing
Salade pittige kip 17
met mango, avocado, tomaatjes, munt, lente ui, cashews, koriander en sesamdressing
lade van spinazie en geitenkaas (v) 17
met geroosterde pastinaak, kastanjechampignons en zoetzure mosterdkaviaar
VOOR ERBIJ
Verse frieten & Victoria’s mayo 3,5
Gegrilde groenten 6.5
Rucolasalade, parmezaan en pijnboompitten 4.5
NA
Italiaanse kazen van Gery 13
met rozijnen-vijgenbrood en dadelsalsa
Crumble van appel en pompoen 9
met krenten en boerenjongens-ijs
Crème brûlée van witte chocolade 8
met walnootijs
Panna cotta van kardemom 8
en bloedsinaasappel
Bananensplit 8
met karamel, hazelnoot en vanille-ijs
Tiramisu van koffie en amaretto 8
Vic’s Snicks 8
homemade Snickers met vanille-ijs
Proeverij van homemade taarten 7
Proeverij van stukjes pure chocolade 6 6
SHARING DINNER (per tafel te bestellen) 34.5
Antipasti
verschillende Italiaanse starters
Tagliata di manzo
egrilde dry-aged entrecote, tomaatjes, parmezaan, oregano en kruidenfrieten
(ook los te bestellen voor 23.5 pp)
of
Catch of the day
vraag de bediening naar de vis van de dag
Dessert etagère