DINEREN
Dineren bij Lokaal Victoria in Zeist
Lokaal Victoria is een gezellig, informeel restaurant in het centrum van Zeist. Met een lange bar, waar je voordat je aan tafel gaat een borrel kunt drinken.
Wij hebben een uitgebreide menukaart met verse, biologische producten, zoveel mogelijk uit eigen land. Denk aan Palmesteyn rund, Brandt & Levie worst, de kaas van Jan & Anneke, het brood van Menno, asperges van boer Buys en ijs van Fressini. Om de paar maanden hebben we een nieuwe kaart. Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben nèt even een andere twist. Bekijk ook onze heerlijke wijnkaart.
Wij hebben genoeg gerechten die zowel gezond, vetarm, vegetarisch, veganistisch, gluten-of lactosevrij zijn.
Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.
Terras
Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze ‘secret garden’.
Groepen
Vanaf acht personen hanteren wij een keuzemenu of sharing Dinner. Wij kunnen een voorstel doen maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen. Bekijk het menu
Dineren in een aparte ruimte
Wil je dineren met een groep groter dan tien personen in een aparte ruimte? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt dineren. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke diners in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking dinner’, (maximaal 60 personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen).
Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie?
MENU
Dinerkaart Lokaal Victoria | ||
Winter 2023 | ||
VOOR | ||
Steak Tartare met een gepocheerd ei, cornichons, truffelmayonaise en Parmezaanchips 14 | 14 | |
Geroosterde pompoensoep met pistache en gamba** 9 | 9 | |
Tom Kha Kai (Thaise kippensoep) met citroengras en kokos 9 | 9 | |
Burrata met parmaham, koriander en citroendressing** 14 | 14 | |
Oesters (6) met mirin, sesam en bosui 18 | 18 | |
Risotto met paddenstoeltjes en Parmigiano Reggiano* (voorgerecht) | 10 | |
hoofdgerecht | 16 | |
Tonijntartaar met avocado en soja | 12 | |
Antipasti (min 2 personen) – prijs per persoon | 14 | |
HOOFD | ||
Tagliata di Manzo (entrecote van de grill) met rucola, tomaatjes, parmezaan en kruidenfrieten | 25 | |
Rendang met jackfruit, spitskool, taugé, zoete aardappelfrieten en pickles*** | 17 | |
Catch of the day (vraag naar de dagverse vis) | dagprijs | |
Saltimbocca van kalf met salie, parmaham, witlof en gnocchi | jan-00 | |
Hele dorade uit de oven met gegrilde groenten, ratte-aardappeltjes en aïoli | 23 | |
Big Vic (Black Angusburger) met Coppa di Parma, brie, ijsbergsalade, truffelmayonaise en verse frieten | 19 | |
Classic Beyond Burger met avocado, vegan kaas, ijsbergsla, srirachamayonaise en zoete aardappelfriet*** | 18 | |
Steak (150 gram) | 22 | |
Entrecôte (180 gram) | 25 | |
Ossenhaas (180 gram) | 29 | |
bovenstaande gerechten worden geserveerd met chimichurri, | ||
paprika wedges, gegrilde limoen en salade | ||
SALADES | ||
Poké Bowl van zalm, sojaboontjes, rijst, komkommer, radijs, avocado, sesamdressing en zoete aardappelfriet | 18 | |
Salade van pittige kip met paprika-tomatensalsa, couscous, rucola, thijmdressing en verse frieten | 18 | |
Quinoasalade met geroosterde bietjes, feta, granaatappel, pompoenpit, sesamdressing en verse frieten* | 17 | |
ERBIJ | ||
Verse frieten / Zoete aardappelfrieten | 5 | |
Gegrilde groenten | 7 | |
Rucolasalade, parmezaan en amandelen | 6 | |
NA | ||
Italiaanse kazen van Gery met vijgenchutney en vijgenbrood (4 of 5 soorten) | 14/16 | |
Crème Brûlée met tonkaboon | 9 | |
Tiramisu | 9 | |
IJs van Fressini | 10 | |
Profiteroles, vanille-ijs en chocoladesaus | 10 | |
Pavlova met passievrucht- en mangocurd | 12 | |
Dessert etagère met desserts, ijs en taart | 19 | |
‘Chocolate Makers’ proeverij van drie verschillende soorten stukjes pure chocolade | 7 | |
Taarten proeverij van drie verschillende homemade taarten | 8 | |
Espresso Martini | 9 | |
* vegetarisch ** kan ook vegetarisch *** veganistisch |
koffie specials | ||
Irish coffee met Irish whisky | 9 | |
French coffee met Grand Marnier | 9 | |
Brazilian coffee met Tia Maria en bruine rum | 9 | |
Victorian coffee met cognac en gember | 9 | |
thee en koffie | ||
Verse thee soorten stel samen uit gember / munt / citroen / kaneel / tijm / sinaasappel / kurkuma | 3,5 | |
Kusmi Tea / Mr Jones Tea | 3 | |
Biologische verveine thee bevordert de spijvertering, heerlijke frisse citrussmaak met kruidige noot | 4 | |
Koffie koffie / espresso / dubbele espresso / cappuccino / cafe americano / flat white / koffie verkeerd / latte macchiato / espresso macchiato | 2-4 | |
(extra shot +1/5) | ||
* we hebben ook decafe koffie, amandelmelk, sojamelk en havermelk | ||
dessertwijn | ||
Glas Muscat de Beaumes de Venise past goed bij zoete desserts | 8 | |
Glas Pedro Ximénez sherry zalig bij gerechten met chocolade | 9 | |
Glas Late Bottled Vintage Port, Niepoort perfecte combinatie met kaas | 9 | |
Glas Sauternes lekker bij kaas, taart en gerechten met fruit | 9 | |
limoncello | ||
Limoncello di Fiorito superiore limoncello | 6 | |
Angela’s Limoncello verrassende limoncello uit Hattemmet Siciliaanse citroenen | 6 | |
Enamor Yuzu likeur likeur van Japanse yuzu; citrusfruit met bergamot aroma | 6 | |
Local Legends Limoncello limoncello uit Zeist | 6 | |
cognacs en likeuren | ||
Cognac / Calvados / Hennessy V.S / Remy Martin VSOP / Armagnac / Grappa Amaretto / Baileys / | ||
Cointreau / Sambuca / Frangelico / D.O.M Bénédictine / Kalhua / Grand Marnier / Drambuie / Licor 43 / | ||
Tia Maria / Southern Comfort |
RESERVEREN
Openingstijden
Wij zijn maandag t/m zaterdag geopend vanaf 10.00 uur.
De keuken is open van 11.30 uur tot 22.00 uur.
Zondag gesloten.
Reserveren
Reserveren kan online maar ook telefonisch op 030-6917900.
Lunch 12.00 – 14.00 uur
Diner 17.00 – 21.00 uur
Wil je na 17.00 uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, bel dan even.
Als je online reserveert ontvang je een bevestigingsmail.
Heb je nog vragen, of kun je helaas toch niet komen eten? Bel ons, want je kunt alleen telefonisch annuleren.
030- 691 7900