DINEREN

Dineren bij Lokaal Victoria in Zeist

Lokaal Victoria is een gezellig, informeel restaurant in het centrum van Zeist. Met een lange bar, waar je voordat je aan tafel gaat een borrel kunt drinken.

Wij hebben een uitgebreide menukaart met verse, biologische producten, zoveel mogelijk uit eigen land. Denk aan Palmesteyn rund, Brandt & Levie worst, de kaas van Jan & Anneke, het brood van Menno, asperges van boer Buys en ijs van Fressini. Om de paar maanden hebben we een nieuwe kaart. Onze gerechten zijn ongecompliceerd maar hebben nèt even een andere twist.

Wij hebben genoeg gerechten die zowel gezond, vetarm, vegetarisch, veganistisch, gluten-of lactosevrij zijn.

Heb je een allergie? Laat het ons weten. Wij denken graag met je mee.

Terras

Bij mooi weer kun je heerlijk buiten zitten in onze ‘secret garden’.

Groepen

Vanaf tien personen hanteren wij een drie-gangen menu. Wij kunnen een voorstel doen, maar ook de keuzes voor het menu samen met jou overleggen. Bekijk het menu

Dineren in een aparte ruimte

Wil je dineren met een groep groter dan tien personen in een aparte ruimte? Dan kun je terecht in de Stal. Een gezellige, sfeervolle ruimte waar je uitgebreid met je eigen gezelschap kunt dineren. De Stal is geschikt voor zowel zakelijke diners in verschillende opstellingen, zoals een ‘walking dinner’, (maximaal honderd personen) maar ook in seatingvorm (maximaal vijftig personen).

Herrie maken mag, daar heeft de rest geen last van. Meer informatie?

MENU

VOOR

Carpaccio van Palmensteynrund
met Parmezaan, balsamico-truffeldressing, pijnboompitjes en rucola 10
Flammkuchen
met truffelcreme, Coppa di Parma, rucola, geroosterde puntpaprika en walnoot 10
Steak Tartare
met gepocheerd eitje, truffelmayonaise en parmezaanchips 11
als hoofdgerecht met verse frieten en salade 18
Halve Canner kreeft
met dragonboter, suikersla, grapefruit en limoenmayonaise 14
Thaise rode curry soep
met kokosmelk en garnalenspiesje 9
Verse burrata (V)
met bruscetta, rucola, regenboogtomaatjes, pestodressing en pijnboompitten 9
Koude avocadosoep (V)
met geitenkaas-bruscetta (met zalm +2) 8
Artisjok (V)
met anchoïade en feta-dip 8
kan ook vegetarisch

HOOFD

Tagliata di Manzo
gegrilde dry-aged entrecote met tomaatjes, rucola, parmezaan, oregano en kruidenfrieten 23
Big Vic / Big Veggie  (V)
 – hamburger van Black Angus met spek 18
 – of zwarte bonenburger 17
met jalapeño, guacamole, pico de gallo, cheddar, tomaat, tortillachips, mais en verse frieten
Sticky lamskoteletten
met gekleurde wortels, knoflook, sinaasappel, tijm en aardappel wedges 23
Catch of the day
vraag onze bediening naar de vis van de dag dagprijs
Hele dorade
met citroen, ansjovis, olijven, kappertjes, rozemarijn en zoete aardappel 23
Fruits de Mer (2p.)
met verse frieten en salade 52
Groentecurry
met pinda’s, gekookt eitje, zwarte rijst, zoetzure komkommer en naanbrood 16

SALADES

Salade met pittige kip
met brie, aardbeien, tomaatjes en balsamicodressing en verse frieten 19
Poké Bow
zalm, avocado, sojabonen, komkommer, radijs, rijst en sesamdressing 16
Powerfood Salad  (V)
quinoa, gegrilde groenten, feta, komkommer, rucola, granaatappel en hummus en verse frieten 17

VOOR ERBIJ

Verse frieten & Victoria’s mayo 3,5
Rucolasalade, parmezaan, pijnboompitten 4
Zoete aardappel wedges 4
Gegrilde groenten 6

NA

Italiaanse kazen van Gery
met rozijnen-vijgenbrood en dadelsalsa 13
Eton Mess
aardbeien / merengue / amandelen / vanille-ijs7 7
Chocoladefondue
met fruit /marshmallows / lange vingers 11
Proeverij van ijs van Fressini 10
Scroppino 9
limoncello ijs / wodka / Prosecco
Chocoladetiramisu 8
Semifreddo 7
met frambozen
Dessert étagère 17
 Chocolade proeverij 6
drie verschillende soorten pure chocolade
 85%, 70% en 66% cacao

Taarten proeverij

drie verschillende homemade taarten 7
kijk op onze taartentafel