EERLIJK ETEN DINEREN

We zijn niet van de torentjes, toefjes, ditjes & datjes. We houden van lekker, goed klaargemaakt, eerlijk eten. Dat je weet wat er op je bord ligt.

EERLIJK ETEN
We zijn niet van de torentjes, toefjes, ditjes & datjes. We houden van lekker, goed klaargemaakt, eerlijk eten. Dat je weet wat er op je bord ligt.
VOORGERECHTEN
Plankje van Brandt & Levie; met verschillende worstsoorten; onder andere Coppa en negen pepers 14.50
Carpaccio van Palmensteynrund; met Parmezaan, balsamico-truffeldressing, pijnboompitjes en rucola 10.00
Flammkuchen; met truffelcrème, zuurkool en Coppa 11.50
Soep van grove mosterd; met chips van rookspek en aardappelcroutons 8.00
Zalmtartaar; met zoetzure komkommer, spitskool en wasabimayonaise 10.00
Pompoensoep; met truffelroom 8.00
Ravioli; gevuld met porcini met geroosterde pastinaak en Parmezaan 11.50
MAALTIJDSALADES
Salade Bali: ossenhaaspuntjes, boontjes, taugé, tomaatjes en cashewnoten 18.50
Poké bowl: tonijn, avocado, sojaboontjes, komkommer, radijs, rijst en sesamdressing 19.50
LV-Salade: quinoa, rucola, gegrilde groenten, hummus en korianderdressing (met gegrilde kip + 2,-) 17.50
Onze salades worden geserveerd met huisgemaakte frieten & biologisch desembrood van Menno ‘t Hoen
HOOFDGERECHTEN
Côte de boeuf: met chimichurrie, paprika wedges, gegrilde limoen en salade (2 pers.) 47.50
Tagliata di manzo: gegrilde dry-aged ribeye, tomaatjes, Parmezaan, oregano en kruidenfrieten 22.50
Hertenbiefstuk: met pommes Dauphine, witlof, stoofpeer en granaatappel 21.50
Big Vic: onze hamburger van Black Angus met verse frieten 17.50
– met oude kaas, ei en truffelmayonaise
– met blauwader kaas, spek en uienchutney
Catch of the day (dagprijs)
Roodbaarsfilet: met zuurkool, Hollandse garnalen en piccalillycrème 21.50
Rode curry: met zoete aardappel, linzen en naanbrood (met kip + 4,50) 16.50
Gegrilde zoute schapenkaas: met kruidige linzen, gegrilde groenten en abrikozendressing 17.50
Verse frieten & Victoria’s mayo 3.50
Rucolasalade, Parmezaan, pijnboompitten en citroendressing 4.50
NAGERECHTEN
Franse kazen van Gery: met rozijnen-vijgenbrood en dadelsalsa 12.50
Chocoladefondue: met fruit, marshmallows en lange vingers 10.50
Crème brûlée: van kokos met mangosorbet en spekkoek 8.50
Crumble: met appel, amandelijs en karamel 8.50
Brownie: met vanille-ijs en vanillesaus 8.50
Crèpe Suzette: flensje met sinaasappelijs en sinaasappelsaus 9.50
IJshoorn met 3 bolletjes ijs van Fressini: en een glaasje Limoncello 9.50
Scroppino: ijskoud Italiaans dessert van limoenijs, wodka en Prosecco 8.50
Victoria’s secret: doosje met bonbons van Koek & Chocolade uit Laren 6.50
Proeverij van 3 verschillende homemade taarten: kijk op onze taartentafel! 6.50
DESSERTKAART
Franse kazen van Gery met rozijnen-vijgenbrood en dadelsalsa 12.50
Chocoladefondue met fruit, marshmallows en lange vingers 10.50
Chocolademousse met macarons en frambozensorbet 8.50
Banana split met vanilleijs, dulce de leche en gekaramelliseerde macadamianoten 8.50
Griekse yoghurt met rozenvinaigrette, rood fruit, amandelcake en amandelijs 9.50
IJshoorn met 3 bolletjes ijs van Fressini en een glaasje Limoncello 9.50
Dessertetagère desserts, ijs en taart 17.50
Victoria’s Secret doosje met bonbons van Koek & Chocolade uit Laren 6.50
Proeverij van 3 verschillende homemade taarten; kijk op onze taartentafel! 6.50
LIMONCELLO & DESSERTWIJN
Limoncello Villa Massa; citroenlikeur 4.00
Limoncello di Zabbia; biologische limoncello 4.50
Limonchili; perfecte combinatie van limoncello en rode peper 5.50
Limonchili; perfecte combinatie van Limoncello & rode peper 5.50
Rabarcello; rabarberlikeur 5.50
Orangello di Zabbia; biologische sinaasappellikeur 5.50
Glas Muscat de Beaumes de Venise; mooie dessertwijn 7.00
Glas Pedro Ximénez sherry; zalig bij gerechten met chocolade 8.00
Glas Late Bottled Vintage Port, Ramos Pinto; perfecte combinatie met kaas 8.00
SPECIAL COFFEE &TEA
Irish coffee, met Irish whisky 7.00
French coffee, met Grand Marnier 7.00
Brazillian coffee, met Tia Maria & bruine rum 7.00
Victoria coffee, met cognac & gember 7.00
Verse muntthee 2.50
Verse gemberthee 2.50
Kaneelthee 2.50
Gember-tijm-citroenthee 3.00
Munt-tijm-citroenthee 3.00
Gember-citroen-kurkumathee 3.00

RAP RESERVEREN

Ons Lokaal is elke dag geopend vanaf 10 uur en onze keuken van 11-22 uur.

Wil je ná 17uur nog een tafel voor dezelfde avond reserveren, graag dan even bellen met ons Lokaal 030-6917900.

Groepen:
Vanaf 10 personen hanteren wij een verrukkelijk 3-gangen keuzemenu.
Bekijk het menu hier.

Bevestiging:
Wij sturen je een sms ter bevestiging van je reservering, dus vergeet niet je 06-nummer invullen!

Annulering:
Heb je nog vragen of kun je door omstandigheden toch niet komen, het annuleren van de tafel kan alleen telefonisch 030-6917900.