DESSERTKAART:
 
Franse kazen van Gery met rozijnen-vijgenbrood en dadelsalsa12.50
Chocoladefondue met fruit, marshmallows en lange vingers10.50
Chocolademousse met macarons en frambozensorbet8.50
Banana split met vanilleijs, dulce de leche en gekaramelliseerde macadamianoten8.50
Griekse yoghurt met rozenvinaigrette, rood fruit, amandelcake en amandelijs9.50
IJshoorn met 3 bolletjes ijs van Fressini en een glaasje Limoncello9.50
Dessertetagère desserts, ijs en taart17.50
Victoria’s Secret doosje met bonbons van Koek & Chocolade uit Laren6.50
Proeverij van 3 verschillende homemade taarten; kijk op onze taartentafel!6.50
 
LIMONCELLO & DESSERTWIJN
Limoncello Villa Massa; citroenlikeur4.00
Limoncello di Zabbia; biologische limoncello4.50
Limonchili; perfecte combinatie van limoncello en rode peper5.50
Limonchili; perfecte combinatie van Limoncello & rode peper 5.50
Rabarcello; rabarberlikeur5.50
Orangello di Zabbia; biologische sinaasappellikeur5.50
Glas Muscat de Beaumes de Venise; mooie dessertwijn7.00
Glas Pedro Ximénez sherry; zalig bij gerechten met chocolade8.00
Glas Late Bottled Vintage Port, Ramos Pinto; perfecte combinatie met kaas8.00
 
SPECIAL COFFEE &TEA
Irish coffee, met Irish whisky7.00
French coffee, met Grand Marnier 7.00
Brazillian coffee, met Tia Maria & bruine rum 7.00
Victoria coffee, met cognac & gember7.00
 
Verse muntthee2.50
Verse gemberthee2.50
Kaneelthee2.50
Gember-tijm-citroenthee3.00
Munt-tijm-citroenthee3.00
Gember-citroen-kurkumathee3.00
 

< terug