EERLIJK ETEN

We zijn niet van de torentjes, toefjes, ditjes & datjes. We houden van lekker, goed klaargemaakt, eerlijk eten. Dat je weet wat er op je bord ligt. 

 

VOORGERECHTEN
Plankje van Brandt & Levie; met verschillende worstsoorten; onder andere Coppa en negen pepers14.50
Carpaccio van Palmensteynrund; met Parmezaan, balsamico-truffeldressing, pijnboompitjes en rucola10.00
Flammkuchen; met truffelcrème, zuurkool en Coppa11.50
Soep van grove mosterd; met chips van rookspek en aardappelcroutons8.00
Zalmtartaar; met zoetzure komkommer, spitskool en wasabimayonaise10.00
Pompoensoep; met truffelroom8.00
Ravioli; gevuld met porcini met geroosterde pastinaak en Parmezaan11.50
 
 
MAALTIJDSALADES
Salade Bali: ossenhaaspuntjes, boontjes, taugé, tomaatjes en cashewnoten18.50
Poké bowl: tonijn, avocado, sojaboontjes, komkommer, radijs, rijst en sesamdressing19.50
LV-Salade: quinoa, rucola, gegrilde groenten, hummus en korianderdressing (met gegrilde kip + 2,-)17.50
Onze salades worden geserveerd met huisgemaakte frieten & biologisch desembrood van Menno ‘t Hoen
 
HOOFDGERECHTEN
Côte de boeuf: met chimichurrie, paprika wedges, gegrilde limoen en salade (2 pers.)47.50
Tagliata di manzo: gegrilde dry-aged ribeye, tomaatjes, Parmezaan, oregano en kruidenfrieten22.50
Hertenbiefstuk: met pommes Dauphine, witlof, stoofpeer en granaatappel21.50
Big Vic: onze hamburger van Black Angus met verse frieten17.50
- met oude kaas, ei en truffelmayonaise
- met blauwader kaas, spek en uienchutney

vervolg >

Printversie